5 Eylül 2013 Perşembe


Pis Yedili yeni bölümlerine tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi her Çarşamba seyirciyle buluşan başarılı diziden Bayrampaşalı Kadir ayrıldıktan sonra herkes çok şaşırmış ve onun yerine kimin geleceği merak konusu olmuştu.Haberisenoku.blogspot.Com Televizyon ekranlarının popüler dizisi Pis Yedili Bayrampaşalı artık yok. Ancak onun yerine Bayrampaşalı’yı canlandıracak biri de olmayacak. Çünkü diziye yeni karakterler ekleniyor. Böylece diziden ayrılan oyuncunun yerine yeni bir karakter, yeni bir renk katılmış oluyor. Özellikle genç kesimin ilgiyle takip ettiği Pis Yedili dizisine yeni eklenen karakter ise Rüzgar karakteri olarak biliniyor. Gani Müjde diziye katılacak olan Rüzgar karakteri hakkında Twitter’de şöyle bahsetti ;

Pis Yedili’de Rüzgar ekilecek fırtına biçilecek.Peki dizideki tüm genç kızların saçlarını havalandıran bu “Rüzgar” kim olacak ?

Pis Yedili’de Rüzgar Karakterini Kim Canlandıracak ?

Gani Müjde’nin attığı bu Tweet’ten sonra Pis Yedili hayranları dizide Rüzgar rolünü canlandıracak karakteri merak etmeye ve bu karakteri canlandıracak oyuncunun kim olduğunu öğrenmek için araştırmaya başladı. Ancak Gani Müjde’nin müjdesini verdiği Rüzgar karakterinin hangi oyuncunun canlandıracağı hakkında henüz net bir bilgi yok. Senaryoya uygun bir yüz ve dizideki karakterlere uyumlu bir kişinin seçileceği Rüzgar karakteri basına yansıdığında “Pis Yedili Rüzgar Kimdir ?” başlığı altında sizlerle paylaşacağız.

0 yorum:

Yorum Gönder